Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız. !

Rüyada Kir Görmek


Rüyada kir görmek, iyi değildir. Rüyayı gören kişinin canını sıkacak, moralini bozacak, işlerini alt üst edecek, düzenini bırakmayacak bazı tatsız olayların yaşanacağına işaret eder. Kişi, çıkmaza gireceği, ne yapacağını bilemeyeceği, karar vermekte zorlanacağı ve çareler bulamayacağı bir dönem yaşayacak ve bu dönemde çok yıpranacak demektir. Rüyada kir görmek, maddi gücün azalması ve rüya sahibin bu durumu kabullenememesi şeklinde yorumlanır.

Rüyada Kir Pas Görmek

Rüyada kir pas görmek, yüz kızartacak, utandıracak ve başını önüne eğdirecek işler yapmaya, toplum içinde küçük düşmeye ve rezil olmaya alamet eder. Rüya sahibinin makbul ve meşru olmayan yollardan kazanç elde etmeye çalışacağı ve günahkâr kullardan olacağı anlamına gelir.

Rüyada Kulak Kiri Görmek

Rüyada kulak kiri görmek, rüya sahibini kurtuluşa ve şifaya götürecek olan çarelere ve çözümlere alamet eder. Aynı zamanda başarının, mutluluğun ve zenginliğin sırrı olarak kabul edilir.

Rüyada Kulak Kiri Yemek

Rüyada kulak kiri yemek, kimleri için korkulardan, sıkıntılardan, zorluklardan ve sağlık sorunlarından kurtulmaya ve güzel günlere kavuşmaya kimileri için de stresli ve zor günlerden geçmeye rivayet edilir.

Rüyada Kirli Elbise Giymek

Rüyada kirli elbise giymek, hırsızlık ve yolsuzluk yapan, insanların arkasından gıybet eden, onların kuyusunu kazan, insanlara iftira atan, işlerde hile yapan, haram lokma yiyen ve şeytana uyan bir kişinin varlığına tabir edilir.

Rüyada Kir Temizlemek

Rüyada kir temizlemek, kişinin yüzünü güldürecek, huzurunu, neşesini, keyfini yerine getirecek ve rahat etmesini sağlayacak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada Pislik Görmek

Rüyada pislik görmek, iyi değildir. Rüyayı gören kişinin yaşayacağı sıkıntıya, zorluğa ve darlığa delalet eder. Rüya sahibinin kötü şansının hiç durmadan çalışacağı ve aksiliklerin peşini bırakmayacağı anlamına gelir.

Share this article :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011-2013. Rüya Tabirleri ve Yorumları - Rüya Tabirleri | Rüya Tabiri | Rüya Rehberi | Rüya Yorumları | Rüyalar | Astroloji