Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız. !

Rüyada Kimyon Görmek


Rüyada kimyon görmek, geçmişte yapılmış bir hatadan ötürü aile üyelerini üzdüğünü düşünen ve sürekli olarak bu duygu nedeniyle mahcubiyet yaşayan kişilerin karşılarına çıkacak bir fırsat sayesinde bu kötü anıları unutturacak çok güzel başarılara imza atacaklarını ifade eder. Kimyon, aile içine karışacak yeni üyeleri de ifade ettiği için yakın zamanda düğün dernek, nişan gibi haberler alınacağını müjdeler. Hem kız, hem de erkek bebeklerin doğum haberlerinin alınacağını ve yakın akraba çevresiyle daha sık görüşerek aile bağlarını sıkılaştırma imkanı bulunacağını da tabir eder. Az kazancı olan kişilerin sofralarında bereketin eksik olmayacağını, her lokmalarını afiyetle yerken, evdeki huzurlu ortam sayesinde mutluluklarının daim olacağına delalettir. Zengin kişiler için dünya turu veya Haç yolculuğu gibi seyahat planlarının gündeme geleceğine işarettir.

Rüyada Kimyon Almak

Baharatçı dükkanına gidip kimyon aldığını görmek zengin bir iç dünyaya sahip olunduğunu, olaylara daima farklı bakış açıları ile yaklaşıldığı için sonuçların da kişinin lehine olduğunu bildirir. Kimyon almak ticaretle uğraşacak olmaya yorumlanır ki, eğer kişi bu konuda karar verip, adım atarsa eskiye oranla çok daha iyi paralar kazanacak demektir. Birden fazla baharatla birlikte kimyon almak ise malını artırmak, daha fazla para kazanarak maddi açıdan bolluk içinde olmak anlamına gelir.

Rüyada Yemeğe Kimyon Eklemek

Daha fazlasına sahip olma arzusunun yoğunlaştığı bugünlerde yapılacak aşırı harcamalara dikkat etmek gerektiğinin altını çizer. Aşırı alışveriş yapmak, ihtiyaç dahilinde olmayan şeyler almak suretiyle maddi imkanların zorlanacağını ve bu ödemeler yüzünden bazı planlarda aksilikler çıkacağını ifade eder. Diğer yandan her anlamda varlıklı bir yaşam sürdürmek anlamına da gelir.

Rüyada Kimyon Görmenin Psikolojik Yorumu

Kimyon görmek o kişinin öğrenmeye açık, herkesle iletişim kurma becerisine sahip olduğunu gösterirken, çok yönlü bir sosyal hayatın ifadesi olarak da ortaya çıkar. Elindekilerin kıymetini bilen ve sahip olduklarını en güzel şekilde değerlendiren rüya sahibinin olumsuz düşüncelere izin vermeyerek bardağın daima dolu tarafından baktığına yorumlanır.

Share this article :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011-2013. Rüya Tabirleri ve Yorumları - Rüya Tabirleri | Rüya Tabiri | Rüya Rehberi | Rüya Yorumları | Rüyalar | Astroloji