Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız. !

Rüyada Kırmızı Üzüm Görmek


Rüyada kırmızı üzüm görmek, mevsimindeyse işlerin yoluna gireceğine müjde verir ve kişinin sağlık sorunları varsa onlardan kurtulacağını işaret eder. Kırmızı tatlı üzüm görmek, afiyette olmaya ve evliliklerde mutluluk dolu anlar geçirmeye, kişinin sevdiklerinden de iyi haberler almasıyla neşesinin yerine geleceğine delalet eder. Kırmızı üzüm yeni mal satın almaya ve edinilen malın değerinin yükselmesine, para konularında şanslı olmaya ve helal rızk sahibi olan rüya sahibinin, cömert davranışları ile herkesi kendisine hayran bırakacağına tabir edilir. Rüyayı gören bekarsa neşeli, şen şakrak, kendisiyle barışık, iyi kalpli bir eşe sahip olur. Hem erkek, hem de kız evlat anlamına gelen rüya, tek çocuğu olanlar için ikinci evlat müjdesi demektir.

Rüyada Kırmızı Üzüm Yemek

Kişinin annesi, teyzesi yahut anne büyükleri tarafından kalacak büyük bir mirasın habercisidir. Salkım halinde kırmızı üzüm yemekse, nasibi artacak olan rüya sahibinin işteki performansının yükseleceğine ve her türlü gamdan kurtulacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına delalet eder. Algının yükseleceği bu dönemde kişinin her açıdan şanslı olacağına ve hayatını idame ettirirken eskisinden daha yüksek motivasyonla hareket edeceğine yorumlanır.

Rüyada Kırmızı Üzüm Koparmak

Bir bağa girip dalından salkım halinde kırmızı üzüm koparmak hakkı olanı büyük mücadeleler sonrasında almak, mahkemelerde yüz güldürecek sonuçlar almak, çetrefil bir işin sonunu tatlıya bağlamak manasındadır. Kişinin hayırlarla karşılaşacağı bu dönemde karşısına çıkacak fırsatların geleceğini belirleyeceği için çok önemli olacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına alamet eder.

Rüyada Kırmızı Üzüm Görmenin Psikolojik Yorumu

Olayları tatlı dille çözmeyi seven, insani ilişkilerinde bolca empati yapan ve kimseyi incitmeden bir yaşam sürdüren kişileri temsil eder. Kişinin kederini her zaman gizlediğini, morali bozukken dahi gülmeye çalıştığını, kendisi ve hayatı hakkında çok fazla bilgi vermediğini de bildirir.

Share this article :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011-2013. Rüya Tabirleri ve Yorumları - Rüya Tabirleri | Rüya Tabiri | Rüya Rehberi | Rüya Yorumları | Rüyalar | Astroloji