Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız. !

Rüyada Kırmızı Toprak Görmek


Rüyada kırmızı toprak görmek, acil bir haber alıp aniden yola çıkmak, hazırlıksız şekilde bir sorunla karşılaşmak manasına gelir. Bazı durumlarda kişinin ailesini de ilgilendiren bir haber alınacağını, gelen haber üzerine yaşam şeklinde birtakım değişikliklerin yapılacağını ifade eder. Farklı yorumları olan rüya beklenmedik, planda olmayan bir maldan veya işten ciddi paralar kazanmak, büyük gelirler elde ederek zengin olmak anlamındadır. Kişinin edindiği servetin üstünde çok fazla nazar olacağını, bazı kem gözlü insanların bu paradan pay elde etmek isteyeceklerini de ifade eder. Görülen toprak hem kırmızı, hem de verimsiz, kuraksa bu durumda işlerde durgunluk yaşanacağına, bir müddet elde edilen gelirde düşmeler yaşanacağına alamettir. Çamurlaşmış toprak hasadın bol olması ve yapılan yatırımlardan iyi kazançlar elde etmek, iyi bir nesil yetiştirmek, evlatlarına ömür boyu yetecek mal, para ve saygınlık bırakacak olmak şeklinde yorumlanır.

Rüyada Kırmızı Toprak Kazmak

Keyifle yapılacak, rahatlıkla sürdürülecek bir işe sahip olmanın müjdesini verir. Kişi şu an çalışıyor olsa bile, yakın gelecekte iş değişikliği yapacağına ve yeni işinin kendisine hayır getireceğine, bereketinin de daim olacağına yorulur. Bir koyup bin kazanılacak bir yatırımın işareti olan rüya, bu dönemde atılan her adımın kişinin hayatında olumlu sonuçlara neden olacağını, isteklerine ulaşmakta herhangi bir engel olmayacağı için sıkıntısız bir hayat süreceğini tabir eder.

Rüyada Kırmızı Toprakta Oturmak

İşlerin tamama erdiğini ve bundan sonra kişinin çok fazla çabalamasına gerek kalmadan hayatını belli bir konforda, lükste devam ettireceğini, hayat standardının yükselmesiyle evlatlarının ve aile büyüklerinin de gelecekte maddi kaygılar yaşamayacaklarını delalet eder.

Rüyada Kırmızı Toprak Görmenin Psikolojik Yorumu

Bir yeri benimsemek ve yerleşmek istemek demektir. Özellikle şehir değiştirme ihtiyacı hissetmenin, başka bir yerde yaşama arzusunun ifadesi olan rüya, iş nedeniyle sürekli yollarda olan kimselerin düzenli aile yaşantısına duydukları özlemin de sembolüdür.

Share this article :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011-2013. Rüya Tabirleri ve Yorumları - Rüya Tabirleri | Rüya Tabiri | Rüya Rehberi | Rüya Yorumları | Rüyalar | Astroloji