Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız. !

Rüyada Diş Şişmesi Görmek


Rüyada diş şişmesi görmek, büyük bir mala kavuşmak demektir ki hem kişinin çalışarak elde ettiği maddi zenginliğe, hem de aileden gelecek bir miras sayesinde intikal eden büyük meblağlarda paraya yorumlanır. Bazı konularda şanssızlık ve uğursuzluk anlamına gelse de özellikle maddi sıkıntıları olan kişiler için rahatlamanın ve borçları rahatlıkla ödemenin verdiği güç sayesinde diğer sorunlarla daha rahat baş edileceğinin altını çizer. Şişliğin büyüklüğüne göre elde edilecek kazancın veya malın büyüklüğüne yorumlanır. Büyük bir şişlik söz konusu ise ev ya da arazi almak anlamına gelirken miras yoluyla kişiye kalan büyük paraya alamettir. Küçük bir şişlik genelde kazançta belli bir artış olacağı ya da maaşa alınacak zamla beraber sevinç duyulacağı manasındadır.

Rüyada Diş Apsesi Görmek

Berekete ve mallarda artış yaşanmasına, bolluk içinde geçecek bir yıla alamettir. Diş apsesi hangi yaşta olursa olsun kişinin maddi olanaklarındaki olumlu değişimleri ifade eder. Birden fazla dişin apse yapması kazanç kaynaklarının artacağına, birden fazla işten gelir elde edileceğine alamettir. Kişi dişinde oluşan apseyi sıkarsa başına gelecek bir sıkıntı veya uğursuzluk manasına gelir. Apsenin kanaması ise bir yanlış hamle yaparak borca girmek, alım gücünün üstüne çıkarak mali açıdan dara düşmek şekline yorulur.

Rüyada Diş Etinin Şişmesi

Yaşanan ilişkide kişinin çok fazla taviz vermesi ve her şeye anlayışlı yaklaşmasının karşılığını alamadığını ve aile içinde yaşanacak huzursuzluğu simgeler. Diş eti şişmesi genellikle ev içindeki ortamın kişide gerginlik ve huzursuzluğa neden olduğunu, bu durumun iş yaşantısına da sirayet etmesi nedeniyle sıkıntılı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada Diş Şişmesinin Psikolojik Yorumu

Kişinin eğitici ve aynı zamanda öğretici bir depresyon veya bunalım yaşadığını ancak bu durumdan çıktığında hayatına daha farklı yönde çeki düzen vereceğine alamettir. Duygularını ve hareketlerini doğru şekilde kontrol alan kişilerin daha kuvvetli bir motivasyon elde ettiklerinin ifadesidir.

Share this article :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011-2013. Rüya Tabirleri ve Yorumları - Rüya Tabirleri | Rüya Tabiri | Rüya Rehberi | Rüya Yorumları | Rüyalar | Astroloji