Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız. !

Rüyada Diş Dolgusu Görmek


Rüyada diş dolgusu görmek, bir eksiğin veya bir borcun tanıdık biri tarafından karşılanması sayesinde rüya sahibinin bir müddet rahatlayacağına ve bu yardım neticesinde kendisini daha rahat toparlayacağını işaret eder. Can sıkıcı bir mevzuya işaret eden rüya uzun zamandır rahatsızlık veren bir sorunun kökten halledilmesi için kişinin elinden geleni yapacağını ve emeklerinin karşılığını da beklediği gibi alacağını bildirir. Anlık isteklere göre hareket etmenin verdiği zararlara değinen rüya daha planlı ve programlı yaşamak gerektiğinin altını çizerken, fani işlere çok fazla kapılmak suretiyle manevi hayatın ihmal edilmesinin huzursuzluk yaratacağına delalettir. Duygusal bakımdan yaşanan olaylara bağlı olarak belli bir olgunluğa erişileceğini ve alınan dersler sayesinde kalıcı hasarlar görmeden hatalardan dönüleceğini tabir eder.

Rüyada Diş Dolgusu Yaptırmak

Erken zamanda alınacak tedbirler sayesinde önemli konularda hata yapmadan yoluna devam edecek olan rüya sahibinin özellikle özel yaşamıyla alakalı bir sorunu kökten çözerek rahata ereceğini ifade eder. Kişinin korkularının üzerine gidip, kendisini engelleyen boş inançlardan kurtulacağını ve mantıklı düşünüp, akılcı kararlar alarak süreci en iyi şekilde yöneteceğine yorumlanır. Özellikle yoğun geçecek ve rüya sahibinin atak davranmasını gerektirecek bir döneme girildiğini haber verir.

Rüyada Diş Dolgusu Düşmesi

Baştan savma yapılan bir işle alakalı sonradan çıkan bir sorunun maliyet bakımından çok fazla olması nedeniyle can sıkıcı bir hal alacağına ancak kişinin tamamen kendi ihmalinden kaynaklanan bu durumu bir tecrübe olarak adlandıracağını bildirir. İşle alakalı olan bazı bağlantıların bozulacağını ancak daha iyi alternatiflerin ortaya çıkacağını ifade eder.

Rüyada Diş Dolgusu Görmenin Psikolojik Yorumu

Yakın zamanda yaşanmış bir kayıp veya hala eksikliği duyulan birinin ifadesi olduğu gibi, statü veya iş kayıplarında da görülebilir. Kişinin yaşadığı duruma adapte olmakta zorlandığını ve normal yaşam seyrini sürdürmek için çaba harcadığını işaret eder.

Share this article :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011-2013. Rüya Tabirleri ve Yorumları - Rüya Tabirleri | Rüya Tabiri | Rüya Rehberi | Rüya Yorumları | Rüyalar | Astroloji