Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız. !

Rüyada Din Görmek


Rüyada din görmek, kişi için çok güzel bir hayatın işaretidir. İstenilen ve hayır dualarının eksik olmadığı bir aileye sahip olmak, sevgi dolu bir ortamda yaşamak, İslami olarak hayatını tam olarak İslamiyet’e uygun şekilde inşa etmek anlamlarına gelir ve her zaman ibadet etmeye özen gösterildiğine, başkalarına da inanç konusunda yüreklendirici bilgiler verildiğine alamettir. Bulunulan çevrede pek çok aydın ve ulemanın olacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine yorumlanır. Din görenlerin yaşamları başkalarına da örnek teşkil edecek kadar güzel olur.

Rüyada Din Alimi Görmek

Büyük bir kimse ile ahbaplık edecek olan rüya sahibinin kendisine her koşuda doğruyu gösterecek güzel bir yol seçeceğine, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine delalettir. Geçmişte yaptığı hatalardan dolayı pişmanlık duyarak Allah’tan af dileyeceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine tabir edilir.  Din alimi görenlerin ailelerinde ilim konusunda eğitimini sürdürerek, özellikle ilahiyat alanında başarılı çalışmalarda bulunacak birinin olacağına da delalettir.

Rüyada Din Dersine Girmek

Rüya sahibinin bilgilerini tazeleyeceği ve yeni baştan başlamak için sabırsızlık çekeceği güzeli keyifli bir döneme gireceğine, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına işaret eder. Kişiye yol gösterecek yaşlı ve bilgili bir kimsenin varlığına da delalet eder.

Rüyada Din Görmenin Psikolojik Yorumu

Dindar kişilerin hayatlarını tamamen inançları doğrultusunda yönlendirdiklerini ve huzuru yalnızca ibadet ederek değil, inançlarına uygun şekilde hareket ederek de bulduklarına, mütedeyyin bir kimse olarak tüm hayatını bu inanışa göre düzenlediklerine anlamlandırılır.

Share this article :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011-2013. Rüya Tabirleri ve Yorumları - Rüya Tabirleri | Rüya Tabiri | Rüya Rehberi | Rüya Yorumları | Rüyalar | Astroloji