Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız. !

Rüyada Denizde Görmek


Rüyada denizde görmek, görülen şey ya da durumun ne olduğu ile yakından ilgilidir. Ancak denizin durumu ile alakalı olarak yorum yapılabilir. Örneğin deniz durgun ise yakın zamanda yaşanacak bazı gelişmelerin kişiyi maddi olarak rahatlatacağını bildirir. Aynı zamanda çok ciddi gelişmelerin olmayacağını ve hayat rutininin bugüne kadarki halini bozmadan devam edeceğine ifade eder.  Deniz dalgalı ise özellikle alınacak kararlarda acele etmemek gerektiğinin altı çizilir. Rüya sahibinin kişisel hırsına yenik düşmeden devam etmesi gerektiğini ve özellikle hedeflerinde tutarlı ve mantıklı hareket ederek ilerlemesinin doğru olacağını bildirir.

Rüyada Denizde Boğulan Birini Görmek

Boğulduğu görülen kişi tanınmıyorsa rüya sahibinin mevcut maddi borçlarından beklenmedik şekilde ve kısa bir sürede kurtulacağının müjdesidir. Aynı zamanda daha zengin bir hayat yaşanacağına yorumlanır. Tapusu kişinin üzerine olacak şekilde arsa almak, iş konularında parmakla gösterilecek kadar başarı elde etmek manalarına gelir. Özellikle yeni iş kuran kimselerin yakın gelecekte elde edecekleri büyük kazançla tüm hayatlarını garanti altına alacaklarına yorumlanır. Rüyada tanıdığı birinin boğulduğunu görmek ise o kimsenin aşırı zevk ve sefa içinde yaşarken aşırı hırslı hareket etmesi yüzünden sıkıntıya düşeceğine şahit olmak anlamındadır.

Rüyada Denizde Yüzmek

Rüya sahibinin dini açıdan çok doğru işler yaptığını ve ibadetleri konusunda titizlik gösterdiğini, itikadının sağlam olduğunu bildirir. Denizde kısa süre yüzüp hemen çıkılıyor işte bu noktada her şeye heves duyulduğunu ancak herhangi bir işte sebat edilmediğini anlatır. Maddi kazanç için girişilen işlerde yeteri kadar bilgi edinilmediği takdirde kayıpların yaşanacağını bildirir. Dalgalı denizde yüzdüğünü görmek ise çetin koşullarla dolu bir hayatın içinden geçmek ve sürekli mücadele etmek zorunda kalmak manasına gelir.

Rüyada Denizde Görmenin Psikolojik Yorumu

Denizde görülen şey buradaki yorumu etkileyecektir ancak genel olarak rüyada deniz görmek kişinin ferahlama isteği ile tabir olunur. Rüya sahibinin ruhunu sıkan, kimselere açılmadığı bir derdi olduğunu ve bu sıkıntılardan bir an önce kurtulmak istediğini işaret eder.

Share this article :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011-2013. Rüya Tabirleri ve Yorumları - Rüya Tabirleri | Rüya Tabiri | Rüya Rehberi | Rüya Yorumları | Rüyalar | Astroloji