Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız. !

Rüyada Kilolu Görmek


Rüyada kilolu görmek, her ne dilenirse dilensin, Allah’ın kişiye bol bol vereceğini, kısmetlerinin artacağını ve her konuda şanslı olacağını bildirir. Tarımla, toprakla uğraşan kişiler için bu sene hasatlarının çok olacağını ve yüksek kazanç elde edeceklerini işaret eder. İyi kazanmak, her istediğine sahip olmak, mutlu bir hayat sürmek ve kendisi dışında her aile üyesinin hayatını da keyifli, rahat ve konforlu hale getirmek için çalışmak manasındadır. Özellikle içinde bulunulan dönemde kişinin ekstra bir çaba harcamadan da pek çok açıdan kısmet elde edeceğini, fırsatların ayağına geleceğini ve bol sürprizli günlerin kendisini beklediğini bildirir. Yüksek miktarlarda harcama yapılacağının da ifadesidir. Yetişkin kızı veya oğlu olan kişiler bu rüyayı görürse düğün masrafları biraz fazla olur.

Rüyada Kilolu Olduğunu Görmek

Kendisini kilolu gören kişiler etraflarınca çok sevilirler ve hangi ortama girerlerse girsinler insanların dikkatini çeken kimseler olurlar. Sosyal yönü kuvvetli olmak, girişimci kişiliği sayesinde iş konusunda hiç sıkıntı çekmemek manasındadır. Farklı bir yoruma göre ise kişinin harcamalarında biraz aşırıya kaçması yüzünden gelirinin üstüne çıkacağını, bir müddet yaptığı harcamalar yüzünden ödeme güçlüğü çekeceğini tabir eder.

Rüyada Kilolu Kişilerle Konuşmak

Cana yakın ve iyi niyetli kimselerle görüşmek, bu kişilerle ortak topluluklarda bulunmak, rutin hayatın dışına çıkmak demektir. Macera dolu, kişiye heyecan veren ve aynı zamanda yeni görüşler elde edilmesini sağlayan yolculuklara çıkılacağını da bildirir. Rüya sahibinin çalıştığı işte çok başarılı olduğunu ve başka alanlarda da kendisini geliştirebilmek için çeşitli kurslara, seminerlere katıldığını, bilgi dağarcığını sürekli genişlettiğini ifade eder.

Rüyada Kilolu Görmenin Psikolojik Yorumu

Tecrübelerinden edindiği bilgilerle hareket eden rüya sahibinin her alanda ihtiyatlı bir duruş çizdiğini ve özellikle kendisini maddi konularda özgür hissedeceği bir yaşam biçimini benimsediğini işaret eder. Herkese karşı sorumluluk almak, herkese yardımcı olmak için uğraş vermek anlamına da gelir.

Share this article :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011-2013. Rüya Tabirleri ve Yorumları - Rüya Tabirleri | Rüya Tabiri | Rüya Rehberi | Rüya Yorumları | Rüyalar | Astroloji