Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız. !

Rüyada Kırık Anahtar Görmek


Rüyada kırık anahtar görmek, girişilen bir işin sonucunun beklenmedik şekilde olumsuz olacağını bildirir ancak bu olumsuzluğun nedeni olaya müdahale eden bir başka kişinin varlığıdır. Rüya sahibinin işlerine engel olmak isteyen birinin varlığını bildirdiği gibi, aceleci tutum içinde olmanın işleri bozacağının da alametidir. Bazı durumlarda kişinin yeteneklerini, donanımını ve birikimini aşan işlere talip olması yüzünden zorluklar yaşayacağını, çalışma hayatında yükselmek isterken boyunu aşan projelere talip olması nedeniyle strese gireceğini de tabir eder. Güzel bir iş fırsatının kaçırılacağına ya da geç kalınacağına alamet ettiği gibi, geleceğe yönelik adımlarda hayal edildiği gibi sonuçlar alamayacak olmaya da yorumlanır. Kırık anahtar evlilik yolundaki kimselerine nikahtan önce bazı sorunlarla yüzleşmek zorunda kalacaklarını ve problemlerini gidermeden evlenmemelerinin daha hayırlı olacağını bildirir.

Rüyada Anahtar Görmek

Hayırlı bir rüyadır ve gören kimsenin kısmetlerinin çoğalacağını, rızkında artış olacağını, Allah’a dua ettiği her konuda isteklerine ulaşacağını, kendi işini kuracağını alamet eder. Ev anahtarı görmek bekarlar için yuva kurmak demekken, evli kimseler için ev almak yahut taşınmak demektir. Refah bir hayata geçiş yapılacağının habercisidir. Birden fazla anahtar görmek hem iş, hem de özel hayatın yoluna gireceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına ve kısa zamanda sıhhatine kavuşmaya tabir edilir.

Rüyada Anahtar Yaptırmak

Rüya sahibinin fikirlerini ortaya koyabileceği, iş hayatında atılım yapabileceği doğru zamanı elde edeceğine ve şartların istediği duruma geleceğine müjde verir. Aynı zamanda maneviyatın yükseleceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine delalettir.

Rüyada Kırık Anahtar Görmenin Psikolojik Yorumu

Kişinin uzun zamandır ulaşmaya çalıştığı birinin varlığını ifade eder. Bu kimseyle iletişime geçmek için çeşitli yolları deneyen rüya sahibinin, geçmişte yaptığı bir hatadan dolayı pişmanlık duyduğuna ve bu kimseyi kaybetmekten ötürü duyduğu derin kedere yorumlanır.

Share this article :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011-2013. Rüya Tabirleri ve Yorumları - Rüya Tabirleri | Rüya Tabiri | Rüya Rehberi | Rüya Yorumları | Rüyalar | Astroloji