Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız. !

Rüyada Komiser Görmek


Rüyada komiser görmek, hem korku ve endişelerin arttığı bir dönemden geçildiğine işaret eder, hem de kişinin iş yaşantısında alacağı rütbenin, yükseleceği makamın habercisidir. Yorumun sağlıklı yapılabilmesi için rüyanın tamamının dikkate alınması doğru olacaktır. Her şekilde resmi bir devlet görevlisi görmek müjdeli haber olarak düşünülmelidir. Kişiye doğrudan gelecek ve kendisini ilgilendiren bir habere, resmi bir evrakla bildirilen sınav sonuçlarına tabir edildiği gibi, özellikle gençlerin girdikleri her sınavdan başarıyla çıkacaklarına alamet eder. Eğer kamu sınavlarına girildiyse bu rüya memuriyet anlamına da gelir. Bekar bir bayan için eşinin resmi kurumda çalışan üst düzey bir yönetici olacağına, sürekli tayin çıkması nedeniyle değişik şehirlerde yaşayacağına tabir edilir.

Rüyada Komiser Olduğunu Görmek

Şehir değişikliği ve görev nedeniyle yerleşik düzeninden bir dönem de olsa ayrılmak zorunda kalmak demektir. Hayırlı bir iş yüzünden çıkılacak yolculuğun kişiyi maddi olarak rahatlatacağını ve aynı zamanda manevi anlamda değişikliğe uğratacağını ifade eder. Analiz yeteneğinin fazlalaşacağı bu dönemde rüya sahibi hem kendi hayatındaki olumsuzlukları daha net görecek, hem de çevresinde olan bitene daha vakıf bir duruma gelecektir.

Rüyada Komiser Yardımcısı Görmek

Henüz vakit gelmemiş bir adak veya bir dileğin ifadesidir. Bir müddet daha sabırla bekleyip tevekkül içinde olmanın daha sonrasında emellere ulaşmak için çok önemli olduğunu vurgulayan rüya, aşırı hırs yapmadan emin adımlarla kariyer basamaklarını çıkmanın daha kazançlı olduğuna vurgu yapar. Gençlerin eğitim konusunda ihmalkar davranmadan hareket etmeleri halinde geleceklerini hiçbir destek almadan tek başlarına inşa edebilecek kudreti bulacaklarına da yorumlanır.

Rüyada Komiser Görmenin Psikolojik Yorumu

Korkuların üstesinden gelindiğini ve kendini emniyete alan rüya sahibinin daha sakin bir ruh haline büründüğünü işaret eder. Aynı zamanda meraklı ve analiz etmeyi seven bir kişiliğe sahip olunmasından ötürü yapılan işte çok başarılı bir profil çizildiğinin de ifadesidir.

Share this article :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011-2013. Rüya Tabirleri ve Yorumları - Rüya Tabirleri | Rüya Tabiri | Rüya Rehberi | Rüya Yorumları | Rüyalar | Astroloji