Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız. !

Rüyada Gülen İnsanlar Görmek

 Rüyada gülen insanlar görmek, iyi haberlerle dolu günlerin müjdecisidir ve kişinin ferahlayacağı bir döneme işarettir. İşlerin yoluna gireceği günlerin yakın olduğunu, hayat neşesinin artacağını, dostlarla ve sevilen kişilerle birlikte geçirilecek neşeli günleri tabir eder. Evlilik ya da çocuk haberi anlamına da gelen rüya, evli kişilerin eşlerinden gelen büyük bir sürprize de alamettir. Hediye gelecek değerli bir ziynet eşyasına, evlenme teklifine, ani çıkılacak güzel bir yurt dışı seyahatine de yorumlanan rüya, ev almak veya yeni bir eve taşınmak şeklinde de tabir edilir. İşle alakalı kurulacak bağlantıların kişi için olumlu gelişmelere vesile olacağına alamet olan rüya, gelecekte daha büyük işler yapmanın, geniş bir çevreye sahip olmanın da tabiridir.

Rüyada Gülen Bebek Görmek

Büyük bir şansa işaret olan rüya, uğursuzlukların gideceği, nimet bolluğu içinde yaşayacak olan rüya sahibinin mali konularda destek göreceğini ifade eder. Cömertliği ile tanınan kişinin yoksul kimselere yardım ederek onların yüzlerini güldüreceğini, çocuğu olmayan kişilerin gebelik mucizesiyle büyük bir mutluluk yaşayacaklarını tabir eder. Rüya sahibini harekete geçirecek şansların ayağa geleceğini, önemli tesadüflerin, kişiye yardımcı olacak saygın insanların da habercisidir.

Rüyada Gülümseyenler Görmek

Hayatın sakin ve huzurlu bir şekilde devam edeceğini, suların durulacağını, fırtınalı ilişkilerin sona ereceğini ve kişinin ihtiyaç duyduğu, özlemini çektiği duygusal ilişkiler yaşayacağını bildirir. Bekarlar için maddi ve manevi anlamda kişinin beklentilerini karşılayacak bir eş adayıyla tanışmayı alamet eden rüya, aile üyelerinin de sağlıklarının yerinde olacağını, bu dönemde kötülüklerin kişiden ve sevdiklerinden uzak olacağını, hayırlı işlere imza atılacağını delalet eder.

Rüyada Gülen İnsanlar Görmenin Psikolojik Yorumu

Dışa dönük, sır saklayamayan, insanlara çıkarsız yaklaşan ve saf, çocuksu yanları ağır basan kişileri sembolize eder. Rüya sahibinin insanlarla kurduğu ilişkilerden hemen sonra onlara bağlandığını, sevdiği insanlara her zaman yakın durmak istediğini de bildirir.
 

 
Share this article :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011-2013. Rüya Tabirleri ve Yorumları - Rüya Tabirleri | Rüya Tabiri | Rüya Rehberi | Rüya Yorumları | Rüyalar | Astroloji