Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız. !

Rüyada Halı Silmek


Rüyada halı silmek, kişinin arası bozuk akrabaları ile karşı karşıya gelerek yüzleşmek zorunda kalacağına ve istenmeyen pek çok söz sarf edileceğine, bu kimselerle ipleri koparacağına alamettir. Yaşanan acı tecrübeler sonrasında gönül kırgınlığına neden olan kişileri hayatından çıkarmak ve yeni tanışılan insanlarla araya mesafe koymak anlamlarına da gelir. Halı sildiğini gören kişiler çevrelerinden yardım alacakları gibi, psikolojik sorunlarını da paylaşarak hafiflerler. Değerli bir halıyı sildiğini görmek, maddi olarak değeri çok yüksek bir ziynet eşyası satın almak manasına gelir.

Rüyada Kirli Halı Silmek

Bir beladan kurtulmak, yalanlar söyleyen birini ifşa etmek ve kendini temize çıkarmak anlamına gelir. Kişiye atılan bir iftiranın açıklığa kavuşması ve yeniden eski itibarlı günlere dönmek manasına gelen rüya, kişinin temiz bir geleceğe sahip olmak, çocuklarına çok daha iyi hayat şartları sunmak için çabaladığına ve bu nedenle sürekli olarak çalışmasına yorulur. Tek başına kirli halı silen kişi iş sıkıntısını çözer ve rahat bir nefes alır.

Rüyada Temiz Halı Silmek

Bitmiş bir işin üstüne gidip mahvetmek veya o işi yeniden sorun haline getirmek demektir. Geçmişte bırakılan bir ayrılığın yeniden kişinin gündemine geleceğine, evli kişilerin eşlerini düşünmeden heyecan ve macera arayışı içinde hareket ederek evlerindeki huzuru bozacaklarına alamettir. Pire için yorgan yakmak anlamına da gelen rüya, küçük bir olayı fazlaca büyüten rüya sahibinin, kalp kıracağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine de alamettir.

Rüyada Halı Silmenin Psikolojik Yorumu

Mutsuz ve çarpık aile ilişkileri olan kişilerin kendilerini bu sıkıntılı yaşamdan uzak tutmak için verdikleri çabaya işarettir. Bu rüya kendisini günahkar bulan ve günahlarından arınmak için dünya işlerinden el etek çeken, sosyal ilişkilerini sınırlandıran, arkadaşlarından uzaklaşan kimselerin psikolojilerini de sembolize eder.

Share this article :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011-2013. Rüya Tabirleri ve Yorumları - Rüya Tabirleri | Rüya Tabiri | Rüya Rehberi | Rüya Yorumları | Rüyalar | Astroloji