Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız. !

Rüyada Mülakat Görmek


Rüyada mülakat görmek, mesleki başarının, gelişmenin ve ilerlemenin önemli oranda artacağına, elde edilen nasibin artacağına ve tüm engellerin ortadan kalkacağına delalet eder. Yeni gelişmeler olacağı anlamına gelir ve kişinin elde edeceği üstün başarıları ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına alamet eder. Hayır olarak kabul edilir. Şansın döneceğine yorulur.

Rüyada Mülakata Girmek

Zor olanı başarmaya, güçlükleri aşmaya, imkanların artmasına, makamın ve maaşın yükselmesine, kariyerin ilerlemesine rivayet edilir. Önemli görevleri ifşa etme yeteneği göstermeye bu sayede daha yetkin, donanımlı ve yetkili kimse konumuna getirilmeyi hak etmeye tabir edilir.

Rüyada Mülakatı Geçmek

İşinde terfi almak şeklinde değerlendirilir. Çok çalışmanın karşılığını almaya, meslek yaşantısında değer görmeye, layık olduğu noktaya getirilmeye, bu sayede maddi güç ve öz güven elde etmenin yanında rahatlık bulmaya ve gururlanmaya rivayet edilir.

Rüyada Mülakat Sınavına Girmek

Gelecekle ilgili büyük hedeflerin, planların, hayallerin ve amaçların olduğuna delalet eder. Aklına kazanmayı koymuş ve bu doğrultuda hiçbir engel, zorluk tanımayan, yılmayan bir kez olsun vazgeçmeyi düşünmeyen kimsenin varlığına işaret eder.

Rüyada İş Başvurusu Yapmak

Kazanç getirecek yatırımlar yapmak için yeni yollar bulmaya ve yeni olanaklar edinmeye, bu doğrultuda çalışmaya ve proje üretmeye yorulur. Ticaret hayatına atılmak ve iş büyütmek demektir. Amaca nail olmak için koşturmak, yorulmak ve nefes tüketmek anlamına gelir.

Rüyada İş Görüşmesine Gitmek

Yarınlar için isabetli adımlar atmaya, doğru kararlar almaya, yeni işlere atılmaya bu sayede geleceği güvence altına almak için harekete geçmiş olmaya tabir edilir. Emeklilikte ve yaşlılıkta rahat etmek, evlatlara ve torunlara iyi bir şeyler bırakmak için çok çalışmaya, çabalamaya, fedakarlık yapmaya ve bunun için daha fazla kazanç elde etmenin yollarını aramaya yorulur.

Share this article :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011-2013. Rüya Tabirleri ve Yorumları - Rüya Tabirleri | Rüya Tabiri | Rüya Rehberi | Rüya Yorumları | Rüyalar | Astroloji