Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız. !

Rüyada Misafirler Görmek


Rüyada misafirler görmek, kısa zaman içinde bereketli kazanç elde etmek, erkek çocuk haberi almak, mutluluk gözyaşı dökülecek haberlerle hanede bayram gibi günler yaşanması manasındadır. Rızkı artacak olan rüya sahibinin şansının da yaver gitmeye başlayacağını ve eskisi gibi kendisini şanssız biri olarak görmeyeceğini, motivasyonunun da giderek artacağını alamet eder. Sevilen misafirler görmek akrabalarla ilişkilerin de iyi olduğuna ve daha sık görüşmeler yapılacağına, eğlenceli toplantılarda keyifli zamanlar geçirileceğine yorumlanır. Sevilen misafirler eve gelecek sevilen insanlara, dostlara yorumlanırken, sevilmeyen misafirlerin gelmesi gerçekten de istenmeyen kişileri konuk etmek, ağırlamak zorunda kalmak demektir. Hoşa gitmeyen, mecburen yapılan işlere, hatır gönül için gidilen davetlere de tabir edilir.

Rüyada Yatılı Misafirler Görmek

Evine yatılı misafir geldiğini görenler akrabalarından birinin yaşadığı bir sorun veya boşanma türü bir olay nedeniyle aracı olurlar ve bir müddet bu olayla haşır neşir olmak zorunda kalırlar. Akrabalarına yardım etmenin, onların dertlerine ortak olmanın ve sorunlarını paylaşmanın habercisidir. Sevilmeyen kişilerin yatılı misafir olduklarının görülmesi kişiyi rahatsız eden biri veya birilerinin varlığına alamettir. Bu kimselerin sürekli olarak rüya sahibini taciz ettiklerini, canını sıktıklarını işaret eder.

Rüyada Misafirliğe Gitmek

Gidilen yer tanıdık bir yerse onore edilmek, ödüllendirilmek ve takdir toplamak demektir. Geniş bir çevreye dahil olmak, sosyal etkinliklerde aktif şekilde yer almak gibi anlamlara gelen rüya, malın mülkün artacağına da yorumlanır. Gidilen yerde güzel ikramlarla ağırlandığını görmek hayat boyu ihtişamlı şekilde yaşamak, her istediğine kavuşmak ve para, mal, mülk konusunda herkesin imreneceği bir hayat yaşamak anlamındadır.

Rüyada Misafirler Görmenin Psikolojik Yorumu

Kendine güveni olan ancak her zaman başkalarının da kendisini onaylamasından hoşlanan, diğer kişilerin fikirlerini önemseyen kişileri ifade eder. Kendisini toplumdan asla soyutlamayan, yalnız kalmak yerine daima kalabalık ortamlarda bulunmayı seçen kişilerin cana yakın, dışa dönük kişiliklerini de ortaya koyar.

Share this article :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011-2013. Rüya Tabirleri ve Yorumları - Rüya Tabirleri | Rüya Tabiri | Rüya Rehberi | Rüya Yorumları | Rüyalar | Astroloji