Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız. !

Rüyada Mezarlıkta Dua Etmek


Rüyada mezarlıkta dua etmek, kişinin yaşadığı kötü bir olay sonrasında ders alacağı, hayatını yeniden gözden geçirip sonraki yaşamı için önemli tedbirler alacağı şeklinde tabir edilir. Bu rüyayı gören kimseler yalnız kalmazlar ve hiçbir aksilikle karşılaşmazlar. İşleri her zaman yolunda gider, ailesi ve kendisi refah içinde yaşar. Mezarlıkta ağlayarak dua eden kimse ise çok büyük bir mutluluk yaşar. İslami açıdan da kişinin her türlü sıkıntısında Allah’ın yardımı ile aydınlığa kavuşacağı anlamına gelir. Hasta kimseler için kesinlikle şifa bulmak şeklinde yorumlanan rüya aynı zamanda çok sevinilecek bir mutluluğa veya bekar kimseler için ev bark sahibi olmak ve evlenmek şeklinde de yorumlanır.

Rüyada Mezarlıkta Fatiha Okumak

Fakir ve ihtiyaç sahibi kimselere yapılacak önemli bir sevaba işaret ettiği gibi, kişinin başka insanların da yararlanacağı bir hayrat yapmasına, kişinin vefat etmiş aile büyüklerinin kendisinden dua beklediğine ve onların adına başkalarına yardımlarda bulunmasına yorumlanır. Sadaka verilmesine ve aynı zamanda İslami açıdan da kişinin Allah katında çok makbul bir insan olunduğuna alamet eder. Çok hayırlı ve dini açıdan kişinin istediği her şeye kavuşması anlamına da gelir.

Rüyada Mezarda Yasin Okumak

Çok güzel bir rüyadır ve rüya sahibinin her türlü kötülükten korunacağını, dünya hayatında her duasının karşılığını bulacağı gibi, dini açıdan manevi dünyasının genişliği ve inancına, ibadetine her zaman sahip çıkması yüzünden iyiliklerle karşılaşacağını, yaşamında karşısına çıkacak herkesin ona iyi davranacağına alamet eder.

Rüyada Mezarlıkta Dua Etmenin Psikolojik Yorumu

Ölüm korkusu içinde yaşayan kimselerin gerginlikleri yüzünden sürekli tedirgin bir ruh hali çizmelerine işaret eder. Gerçek hayatında başına bir şey gelmesi endişesi yaşayan, etrafındaki herkese şüpheyle baklan ve olaylara karşı zayıf bir tavır takınan kişileri sembolize eder.

Share this article :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011-2013. Rüya Tabirleri ve Yorumları - Rüya Tabirleri | Rüya Tabiri | Rüya Rehberi | Rüya Yorumları | Rüyalar | Astroloji