Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız. !

Rüyada Sinir Görmek

 Rüyada sinir görmek, kişinin yakın arkadaşları ile arasında çıkacak bir kavgaya ve beklemediği bir haksızlığa uğramasına delalettir. Aynı zamanda kendisine iyi görünüp, arkasından konuşan bir arkadaşın varlığından rahatsız olunacağına ve o kişiyle aradaki bağın kesileceğine de delalet eder. Sinir görmek genellikle kişinin aile ve arkadaş çevresinde kendisine karşı yapılan haksız hareketleri ve kötü sözleri ifade eder. İş ortamında ise, kişinin yükselmesini engellemek ve iş ilişkilerini bozmak isteyen kişilerin rüya sahibinin önüne çıkardığı engeller yüzünden yaşanacak gergin anlara ve sıkıntılara da alamettir.

Rüyada Sinir Olmak

Rüya sahibi tanıdığı birine sinir olduğunu görüyorsa, gerçek hayatta da o kişiyle arasındaki ilişki zedelenir ve görüşmeleri askıya alır. Aileden birine sinir olduğunu görenler ise, ortak meseleler üzerinde fikir birliğine varamaz ve çatışma yaşarlar. Tanımadığı birine sinir olduğunu görmek, hayatın bir anda daha stresli bir hal alacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına işarettir.

Rüyada Sinir Krizi Geçirmek

Yaşanacak kötü olayların rüya sahibi üzerinde çok kötü izler bırakacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine tabir edilir. Sinir krizi geçirdiğini görenler zor günlerden geçer ve ruhsal açıdan da depresyona yatkın olurlar. Hem manevi, hem de maddi anlamda desteğe ihtiyaç duyulacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına tabir edilir.

Rüyada Sinir Görmenin Psikolojik Yorumu


Kişinin hayata karşı tüm isteğini ve mutluluğunu kaybettiğini, depresyona girdiğini ancak bu durumda kimseden yardım almadığını, giderek manevi olarak daha da zayıfladığını işaret eder. Sinir görmek aynı zamanda aile içinden bir ebeveyne karşı duyulan öfkenin rüyada yansımış halidir.
Share this article :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011-2013. Rüya Tabirleri ve Yorumları - Rüya Tabirleri | Rüya Tabiri | Rüya Rehberi | Rüya Yorumları | Rüyalar | Astroloji