Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız. !

Rüyada Sarı Etek Görmek


Rüyada sarı etek görmek, marifetli bir hanımla evlenmeye ve kredi çekerek yahut borçlanarak ev sahibi olmaya yorumlanır. Biraz zahmet çekilse de yaşanan hayatın standardının yükseleceğine alamet eden rüya, kişinin her koşulda başının çaresine bakacağını, evlendiği kişinin de kendisine daima destek olacağının tabiridir. Sarı etek giymiş bir bayan görmek bekar kişiler için mesleği olan, iyi tahsil almış bir bayanla karşılaşacağına yahut tanıştırılacağına, bu kişiyle evlilik yolunda adım atacağına yorumlanır. Evli bir erkeğin eşini sarı etek giymiş olarak görmesi, ekonomik olarak eşinden destek göreceğini, eşinin işe gireceğini yahut evden çalışarak gelirlerini artıracağını delalet eder. İşlerde kolaylık görmeye, maddi durumunu yakın zamanda düzeltecek olmaya da işarettir.

Rüyada Kısa Sarı Etek Görmek

Genç kişiler için havai düşüncelerin ve günü gününe yaşamanın işaretidir. Kişinin ilerleyen yıllarda sorumluluklarının bilincine varacağını, şu anki durumundan çok daha bilinçli şekilde hareket edeceğini bildirir. Mesleki anlamda etkileyici biri olmak, donanımı ile insanları kendine hayran bırakmak manasına gelen rüya, bekarlar için beğenenlerinin çok olduğuna tabir edilir. İşine tutkuyla bağlı olan rüya sahibinin başarısızlığa tahammül edemeyeceğini ve bu yüzden her dakikasını çalışarak geçireceğini bildirir. Hem dış görünüş, hem kişilik, hem de kariyer anlamında çok göz önünde olunacak bir dönem geçirileceğinin haberini verir.

Rüyada Uzun Sarı Etek Görmek

Birine söz vermek, o kişiyi bulunduğu zor durumdan çıkarmak için yalan söylemek demektir. Tamamen iyi niyetle yapılacak bir hareketin ifadesi olan rüya, kişiye minnet duyan birinin olacağına yorumlanır. Yapılan iyilik her ne ise, onun daha da fazlasını görecek olmaya delalettir.

Rüyada Sarı Etek Görmenin Psikolojik Yorumu

Ani fikir değişikliklerinin işaretidir ve rüya sahibinin karmaşık düşünceler, duygular içinde olduğunu ancak bu durumların geçici olduğunu ifade eder. Kısa bir kararsızlıktan dolayı ne yapacağından emin olmayan kişilerin yaşadıkları tatlı telaşın işaretidir.

Share this article :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011-2013. Rüya Tabirleri ve Yorumları - Rüya Tabirleri | Rüya Tabiri | Rüya Rehberi | Rüya Yorumları | Rüyalar | Astroloji